EILA HELÉN lopettaa tuotantonsa Kokkolassa; upeita jakkuja, suoria klassisia housuja, puolihameita, kotelomekkoja nyt 30 € KPL!  Isoja kokoja puolihameissa.
DIVAKSELTA erä syysuutuuksia S- ja M-kokoja, erikoisia leninkejä, jakkuja, kapealahkeisia housuja Espanjasta, myös -80%! Myös takkeja!

Talven etelänmatkaajille tilaisuus ostaa lomahousut; paljon puuvilla- ja  pellavahousuja, capreja, rentoja viskoosihousuja....
STELLA MODAN  upeita pellavamekkoja Positanosta. Paljon kesäleninkejä....

DIVAS, TONI, MICHÈLE-housuja, uusin kanadalainen LISETTE: housut ilman vetoketjua.
Paljon valkoisia ja beigejä housuja, myös farkkuja.
Alennus koskee myös upeita BRAMBILLAN vöitä Milanosta, myös aitoa kiiltonahkaa. PALJON HUIVEJA!
Meidät on sanottu irti Bulevardin osoitteesta, omistaja haluaa myydä huoneiston. MUUTTOALE  - 80% melkein kaikki, paitsi  MICHAN MERINONEULEET PUOLEEN HINTAAN. Tule ja auta tyhjentämään kauppaamme - TARJOUSTANKO NYT 10 € KPL.

Lähin parkkipaikka on Aleksanterin teatterin pihalla, maksulaite oikealla takana.
Pahoittelemme putkiremontin aiheuttamia hankalia olosuhteita. Sähkökatkoksen sattuessa: pankkisiirto tai käteinen! TERVETULOA 11.00  - 18.00, LAUANTAISIN 11.00  - 14.00.

VIIMEINEN AUKIOLOPÄIVÄ ON SIIS LAUANTAI 21.12.2019 BULEVARDILLA 11.-14.00. VUOKRASOPIMUS PÄÄTTYY JA MEIDÄT ON IRTISANOTTU, OMISTAJA HALUAA MYYDÄ HUONEISTON. EMME VIELÄ TIEDÄ UUTTA OSOITETTA, MUTTA PYSYMME LÄHISTÖLLÄ JA ILMOITAMME LEHDISSÄ, KUN UUSI TILA ON LÖYTYNYT!
Kiittäen kaikkia asiakkaitamme toivomme RAUHALLISTA JOULUA JA MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA 2020!

 
Top